Novosti

20/03/2017

Odprodaja razstavnih eksponatov

Akcijska ponudba – odprodaja razstavnih eksponatov Več o akciji si lahko...

Kontaktni podatki

Telefon:+386 5 335 20 00
GSM:+386 51 347 621
E-mail:info@brezavscek.si

Spoštovane stranke!

Ponovno odpiramo vrata naše trgovine, kamnoseške delavnice. Zaradi zagotavljanja večje varnosti je vstop dovoljen posamično le 1 stranki, zato vas naprošamo, da se vnaprej telefonsko dogovorite za datum in uro vašega prihoda.
Hvala za razumevanje.

Povpraševanje

ODPRODAJA EKSPONATOV VRTNE OPREME

Še vedno je čas urejanja okolice doma za prijetno bivanje v toplejših dneh. V ta namen smo Vam pripravili posebno akcijo – odprodajo eksponatov s popusti od 10 do 50%.

Vsi izdelki so iz naravnega kamna, vrhunsko kamnoseško obdelani, po večini unikatno oblikovani, ki poleg funkcionalnosti nudijo tudi visoko estetsko vrednost.

Za čim večji estetski in funkcionalni efekt Vam ob nakupu nudimo rešitve in možne aplikacije. Da Vam bomo lažje in čimbolj kakovostno svetovali nam sporočite Vaš izbor izdelka in pošljite fotografijo prostora vgradnje.

Kljub temu, da so izdelki iz naravnega kamna brezčasni in jih bodo poleg Vas lahko uživale tudi bodoče generacije, jih lahko sedaj dobite po izredno ugodni ceni.

Akcija velja do razprodaje zalog. Cene so z 22% DDV in veljajo za izdelke iz zaloge ob gotovinskem plačilu.                                                                                                                                                                                 IZDELKE V AKCIJI SI OGLEJTE V PRIPONKI

PriponkaVelikost
akcija_2019_vrtnih_izdelkov_na_zalogi.pdf707.15 KB
Nazaj