Kuhinjski pult

Kuhinjski pult iz granita, kvarcita ali tehničnega kamna je nedvomno najodpornejša delovna površina, ki jo lahko brezskrbno uporabljate in enostavno vzdržujete, kuhinji pa daje trajno zaščito in neminljivo lepoto.

  • Graniti in drugi kamni se uporabljajo pri izdelavi kuhinjskih pultov zaradi svojih lastnosti (vzdržljivost, odpornost na toploto, obrabo) in videza, kuhinji dajo višji nivo uporabnosti in izgleda.
  • Tehnični kamen ultra kompaktne površine DEKTON je neuničljiva delovna površina, saj po lastnostih daleč presega naravni kamen, umetne mase in nerjaveče jeklo.
  • Tehnični kamen kvarčna površina SILESTONE je izredno vzdržljiva delovna površina, saj po večini lastnosti dosega naravne granite, nekatere pa tudi presega ter omogoča enotne barve kot tudi imitacije marmorjev.
  • Keramične površine v ploščah velikih formatov so v zadnjem času pridobile na popularnosti in se uporabljajo za izdelavo kuhinjskih pultov.
Kuhinjski pulti iz naravnega kamna
Tehnični kamen - Silestone

Tehnični kamen ali kvarčna površina SILESTONE je neuničljiva delovna površina, saj po lastnostih daleč presega naravni kamen, umetne mase in nerjaveče jeklo.

Umetni kamen je izjemno trd, popolnoma nevpojen, odporen na kisline in celo deluje antibakterijsko. Ponaša pa se še s široko barvno paleto in vrsto privlačnih struktur, kar oblikovalcem nudi veliko prožnosti in je eden izmed razlogov za njegov uspeh.

Tehnični kamen - Dekton

Družinsko podjetje

Družinsko podjetje Brezavšček d.o.o. se je od skromnih začetkov leta 1957 z ljubeznijo do kamna in ustvarjalno strastjo razvilo v vrhunsko kamnoseštvo.

ŽE OD LETA 1957

Z individualnim pristopom in sproščeno komunikacijo bomo, skupaj z vami, poiskali najprimernejše in celovite rešitve za uresničitev vaših želja.