O podjetju

Družinsko podjetje Brezavšček d.o.o. se je od skromnih začetkov leta 1957 z ljubeznijo do kamna in ustvarjalno strastjo razvilo v vrhunsko kamnoseštvo.

Dejavnost prehaja v tretjo generacijo in v vseh teh desetletjih smo pridobili obširne izkušnje in znanje, potrebne za izdelke najvišje kakovostni. Vsaka vrsta kamnine ima svojo strukturo in svoje zakonitosti. Zato je vsako, tudi najmanjše delo, celovit projekt: izbrati je treba najprimernejši kamen, odločiti se za oblikovanje, pristopiti s pravo tehnologijo in vložiti veliko znanja in izkušenj, da lahko nastane večna stvaritev. Narava je potrebovala milijone let, da je izdelala takšno ali drugačno osupljivo kamnino. Obdelavi se je treba posvetiti v celoti, sodelovati z vrhunskimi oblikovalci in arhitekti… Veliko se je treba pogovarjati z naročnikom, da odkrijemo prave želje naročnika in naravnemu materialu vdahnemo človekov navdih.

Tradicija, izkušnje, predano delo in veščine kamnoseške obrti nam, s pomočjo najsodobnejše tehnologije in tesnim sodelovanjem z naročniki in oblikovalci, omogočajo ustvarjanje uporabnih in trajnih osupljivih stvaritev.

Z individualnim pristopom in sproščeno komunikacijo bomo, skupaj z vami, poiskali najprimernejše in celovite rešitve za uresničitev vaših želja. Pri tem sodelujemo z izbrani strokovnjaki na področju arhitekture in oblikovanja ter dobavitelji z najširšo ponudbo kakovostnih materialov.

Družinsko podjetje

Družinsko podjetje Brezavšček d.o.o. se je od skromnih začetkov leta 1957 z ljubeznijo do kamna in ustvarjalno strastjo razvilo v vrhunsko kamnoseštvo.

ŽE OD LETA 1957

Z individualnim pristopom in sproščeno komunikacijo bomo, skupaj z vami, poiskali najprimernejše in celovite rešitve za uresničitev vaših želja.