Proizvodnja

Edina stalnica v življenju, so spremembe…

Mi bi dodali, da je edina stalnica kamen, spremembam pa se nenehno prilagajamo, saj redno prilagajamo proizvodnjo novim zahtevam, uvajamo nove tehnologije in postopke ter preizkušamo nove možnosti. Računalniško vodene naprave in oblikovanje, CNC tehnologija ter jasno zastavljen proizvodni proces nam omogočajo, da izdelujemo unikatne in serijske izdelke v optimalnih rokih.

Vse to nenehno dopolnjujemo in razvijamo nove obdelave in pristope. Velik del pozornosti namenjamo tudi strokovnemu izobraževanju zaposlenih, ki so odgovorni za pravilne tehnološke postopke in s pristnimi ročnimi obdelavami dopolnjujejo in plemenitijo naše izdelke. Bogate izkušnje in poznavanje izvirnih ročnih kamnoseških obdelav so nepogrešljive tudi pri restavratorskem delu in obnovah, obenem pa nam v moderni arhitekturi omogočajo številne izvirne in unikatne ročne izvedbe.

Proizvodnjo smo organizirali za izdelavo unikatnih in maloserijskih izdelkov. Natančna strojna oprema, računalniška in CNC tehnologija so osnova naši visoki kakovosti in kratkemu izdelavnemu času. Nenehno jo dopolnjujemo in razvijamo nove obdelave in pristope.

Velik del pozornosti namenjamo tudi strokovnemu izobraževanju zaposlenih, ki so odgovorni za pravilne tehnološke postopke in s pristnimi ročnimi obdelavami dopolnjujejo in plemenitijo naše izdelke. Bogate izkušnje in poznavanje izvirnih ročnih kamnoseških obdelav so nepogrešljive tudi pri restavratorskem delu in obnovah, obenem pa nam v moderni arhitekturi omogočajo številne izvirne in unikatne ročne izvedbe.

Družinsko podjetje

Družinsko podjetje Brezavšček d.o.o. se je od skromnih začetkov leta 1957 z ljubeznijo do kamna in ustvarjalno strastjo razvilo v vrhunsko kamnoseštvo.

ŽE OD LETA 1957

Z individualnim pristopom in sproščeno komunikacijo bomo, skupaj z vami, poiskali najprimernejše in celovite rešitve za uresničitev vaših želja.